Περιγραφή Εκδρομής

Περιγραφή

Ημερήσια κρουαζιέρα Ύδρα Πόρος Αίγινα : Καθημερινές Αναχωρήσεις ημερήσιας κρουαζιέρας έως 31.03.2024

Αναχωρήσεις

Καθημερινές Αναχωρήσεις ημερήσιας κρουαζιέρας έως 31.03.2024

Πρόγραμμα

Στις 08.00 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού. Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

Ύδρα, το αγαπημένο νησί του διεθνούς jet set, με τη νησιώτικη πολιτεία και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική τους αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει. Παραμονή στην Ύδρα περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά.

Πόρος, παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες. Παραμονή στον Πόρο περίπου 50 λεπτά.

Αίγινα, το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού, μπορούμε να σας οργανώσουμε Ιερό Προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου είναι γυναικεία Μονή και σε αυτό ζουν 14 μοναχές. Η μνήμη του Αγίου γιορτάζεται στις 9 Νοεμβρίου, οπότε συγκεντρώνονται χιλιάδες πιστών, προερχόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Στο Μοναστήρι υπάρχουν πολλά τάματα και αφιερώματα που προέρχονται από μεγάλο αριθμό προσκυνητών. Παραμονή στην Αίγινα περίπου 2 ώρες.

Η επιστροφή μας συνοδεύεται από τους μελωδικούς ήχους της ορχήστρας μας και το κέφι κορυφώνετε από τους χορευτές μας που ξεσηκώνουν τους επιβάτες να διασκεδάσουν όλοι μαζί σε ένα ξέφρενο γλέντι. Επιστροφή περίπου στις 19.40

Τιμή και Παροχές

Ημερήσια κρουαζιέρα Ύδρα Πόρος Αίγινα
Κόστος κατ΄άτομο*: 65€
Κόστος για παιδιά (5-11 ετών): 40€

*Η τιμή ισχύει για ‘Ελληνες, μόνιμους κάτοικους Ελλάδας και Κύπριους και αποτελεί τιμή προσφοράς.

Αναχώρηση

Αναχώρηση από την Μαρίνα Φλοίσβου / Μαρίνα Δέλτα Καλλιθέας

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Η κρουαζιέρα στην Ύδρα – Πόρο – Αίγινα
  • Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πλω
  • Γεύμα σε μπουφέ εν πλω
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά από/προς το κέντρο της Αθήνας προς Μαρίνα Φλοίσβου / Δέλτα Καλλιθέας: 14€ το άτομο μετ’ επιστροφής
  • H επιβίβαση και το πλοίο αλλάζει αναλόγα με την εποχικότητα