3ήμερη : ΣΥΡΟΣ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ-ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ- ΓΑΛΗΣΣΑΣ-ΑΖΟΛΙΜΝΟΣ

Αναχώρηση : Παρασκευή 30 Αυγούστου

από € 137,00

ΣΥΡΟΣ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ-ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ-ΓΑΛΗΣΣΑΣ-ΑΖΟΛΙΜΝΟΣ

3ήμερη εκδρομή

Ημερομηνία: Παρασκευή 30 Αυγούστου
Τιμή συμμετοχής κατ άτομο 137€

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06.45 π.μ. για το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο που αναχωρεί για Σύρο στις 07.30 π.μ. Φθάνοντας στο νησί, μετά από 4 ώρες περίπου, μετάβαση στη Βάρη για μπάνιο και φαγητό. Φεύγουμε για το ξενοδοχείο μας στον Γαλησσά το οποίο είναι παραθαλάσσιο χωριό και από τα πλέον τουριστικά της Σύρου. Βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού, απέχει 7 χλμ  από την πρωτεύουσα Ερμούπολη. Τακτοποίηση των αποσκευών και ξεκούραση .Το απόγευμα θα γνωρίσουμε την Άνω Σύρο που διατηρεί ανόθευτο το μεσαιωνικό της χρώμα. Τα κάτασπρα σπίτια, χτισμένα κλιμακωτά στο λόφο του Σαν Τζώρτζη με την ομώνυμη καθολική εκκλησία στη κορυφή, τα αμέτρητα σκαλοπάτια και τα γραφικά στενάκια είναι μερικά απο τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του οικισμού. Επιστροφή στον Γαλησσα , διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να γνωρίσουμε τα παραδοσιακά χωριουδακια μέχρι να φτάσουμε στο κέντρο της Ερμούπολης.Θα περάσουμε από την Ποσειδωνία ή Ντελαγκράσια, μέσα στους κήπους και στα πεύκα να διατηρεί την αρχοντιά που δημιούργησε η πρώτη γνήσια ελληνική αστική τάξη της Ερμούπολης τον 19ο αιώνα.  Έπειτα από τον Μέγα Γιαλό με την γαλαζοπράσινη θάλασσα και τους  μικρούς όρμους, τον Αζόλιμνο.Φτάνουμε στην Ερμούπολη όπου θα επισκεφθούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, την πλατεία Μιαούλη με τους φοίνικες, το Δημαρχείο – το επιβλητικό τριώροφο κτίριο, έργο του γερμανού αρχιτέκτονα Ερνστ Τσίλερ, το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων που χαρακτηρίζεται ως μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου στην αρχική της μορφή, και τέλος τη συνοικία Βαπόρια με το γνήσιο νεοκλασικό χαρακτήρα και τα θαυμάσια αρχοντικά που μαρτυρούν την παλιά δόξα του νησιού. Αναχώρηση για το Κίνι είναι παραθαλάσσιο γραφικό χωριό της Σύρου. Βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού και απέχει 7 χλμ από την πρωτεύουσα Ερμούπολη. Είναι ψαροχώρι, με όμορφες παραλίες, πολλά καταλύματα, ταβέρνες και καφετέριες και θεωρείται ένας από τους πλέον τουριστικούς οικισμούς της Σύρου, μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό μας θα χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό στην πανέμορφη παραλία του Γαλησσά. Έπειτα αναχώρηση  για την Ερμούπολη και το απόγευμα θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας φέρει στο Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι. Αναχώρηση 8 το πρωί και με μία ενδιάμεση στάση στο δρόμο θα φτάσουμε στο Μετόχι οπού θα μπούμε στο καραβάκι για να περάσουμε στην Ύδρα. Εκεί θα έχουμε άφθονο χρόνο για βόλτα ,καφέ , φαγητό και για όσους θέλουν μπορούν να κάνουν και την βουτιά τους. Στις 17:00 θα πάρουμε ξανά το καραβάκι για να γυρίσουμε στο Μετόχι οπού θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να γυρίσουμε στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Διαμονη σε ξενοδοχειο 3* στον Γαλησσα με πρωινο
  • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
  • Ξενάγηση με επισημο ξεναγο
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Οτι αναφέρεται ως προαιρετικό