* 3ήμερη Ιωάννινα στο GRAND SERAI CONGRESS AND SPA 5 * (Ζαγοροχώρια, Κορωνησία, Μονοδένδρι, Χαράδρα Βίκου)

2 Μοναδικές Αναχωρήσεις : 15/11 έως 17/11/19, και 29/11 έως 01/12/19

από € 185,00

Ιωάννινα (Ζαγοροχώρια, Κορωνησία, Μονοδένδρι, Χαράδρα Βίκου)

3ήμερη εκδρομή

2 Μοναδικές Αναχωρήσεις : 15/11 έως 17/11/19, και 29/11 έως 01/12/19
Τιμή συμμετοχής κατ άτομο 185€

Ξενοδοχείο : GRAND SERAI CONGRESS AND SPA 5 * Ιωαννίνων

1η μέρα ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ –ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ ΛΙΜΝΗ –ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Συγκέντρωση ώρα 07.10 και αναχώρηση από τα γραφεία μας Φιλελλήνων 3 στο Σύνταγμα στις 07.30. Με ενδιάμεσες στάσεις και μέσω της γέφυρας Ρίου –Αντιρρίου φθάνουμε στον ποταμό Αχέροντα και στην Αχερουσία Λίμνη . Στάση και ξενάγηση . Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια Απόγευμα ελεύθερο στα πανέμορφα Γιάννενα και στο πολυτελές ξενοδοχείο μας . Απολαύστε την θερμαινόμενη πισίνα, τους χώρους σπα και χαμάμ ,τα πολυτελή σαλόνια και περπατήστε στις όχθες της λίμνης .Δείπνο στο ξενοδοχείο μας σε μπουφέ ,διανυκτέρευση .

2η ημέρα: ΓΙΑΝΕΝΝΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ – ΝΗΣΑΚΙ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για τα περίφημα Ζαγοροχώρια. Άφιξη στο Μπιζάνι στο περίφημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Π. Βρέλλη. Εξαιρετικά ομοιώματα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ελληνικής ιστορίας βρίσκονται εκεί για να σας θυμίσουν μερικές από τις μορφές που σημάδεψαν τον τόπο .Στο κεντρικό Ζαγόρι, θα θαυμάσουμε την άγρια φυσική ομορφιά και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των σπιτιών. Θα δούμε γραφικά τοξωτά πέτρινα γεφύρια και στο Μονοδένδρι το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής (1412) κτισμένο σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της χαράδρας του Βίκου . Επιστροφή στα Γιάννενα. .Ελεύθερος χρόνος για όσους θέλουν να μεταβούν με καραβάκι στο νησάκι της Κυρά Φροσύνης, με τα πολλά μοναστήρια η να κάνουν βόλτες στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας .Δείπνο στο ξενοδοχείο μας σε μπουφέ ,διανυκτέρευση

3η ημέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΚΟΡΟΝΗΣΙΑ –ΑΘΗΝΑ :
Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος στα Γιάννενα .Αναχώρηση για την Ελληνική Πολυνησία την πανέμορφη Κορωνησία .Βόλτα –ξενάγηση και ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τέλος εκδρομής .

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 185 €.


Ωρα Αναχώρησης : 07.30

Ωρα Επιστροφής : 21.00

Παράδοση και φινέτσα σ’ ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη των Ιωαννίνων

Χτισμένο σε μία έκταση 13.000 τ.μ. στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων, το Grand Serai Congress & Spa ήρθε για να προσφέρει μια καινούργια προοπτική στη φιλοξενία. Πρόκειται για ένα αυθεντικό παλάτι, που συνδυάζει το παραδοσιακό στιλ των Ιωαννίνων με στοιχεία από τη Μέση Ανατολή. Η ανυπέρβλητη πολυτέλεια και οι μοναδικές εγκαταστάσεις εγγυώνται μια εξαιρετική διαμονή 5 αστέρων. Στο ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa, προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνουμε έμφαση στην ευχάριστη διαμονή των επισκεπτών και σας καλούμε όλο το χρόνο να ζήσετε και να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για μια «απόδραση» από την καθημερινή ρουτίνα.


Περιλαμβάνονται :

  • Μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
  • Ξενοδοχείο 5 αστέρων με μπουφέ πρωινό και μπουφέ βραδινό
  • Περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγός – ξεναγός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται :

  • Είσοδοι μουσείων
  • Ποτά
  • Και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό