ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

Αναχωρήσεις :29 Ιουνίου – 4 Ιουλίου  – 6ήμερη οδική εκδρομή

Επόμενες αναχωρήσεις : 20/7, 3/8, 31/8, 21/9, 12/10, 26/10

από € 285,00

6ήμερη οδική εκδρομή

Δαλματικές Ακτές

Αναχωρήσεις :29 Ιουνίου – 4 Ιουλίου 

Επόμενες αναχωρήσεις : 20/7, 3/8, 31/8, 21/9, 12/10, 26/10


Τιμή συμμετοχής κατ άτομο: 285€

1η Μέρα: Aθήνα – Τίρανα
Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Συνοριακός έλεγχος, διέλευση, και συνεχίζουμε για τα Τίρανα. Με τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Μέρα Τίρανα – Μπούτβα – Κότορ –Trebinie 
Μετά το πρωινό μας, περνάμε για μία σύντομη περιήγηση στο ιστορικό κέντρο των Τιράνων, όπου θα δούμε την κεντρική πλατεία Σκεντέρμπεη, την παλιά Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το τζαμί, τον Πύργο του Ρολογιού, και την Ορθόδοξη Εκκλησία Της Αναστάσεως. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας προς το Μαυροβούνιο, γνωστό ως Montenegro, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα, από τις ωραιότερες της Ευρώπης και το γραφικό νησάκι SvetiStefan, αγαπημένο θέρετρο διάσημων επισκεπτών ανά τον κόσμο, για να φτάσουμε στο διάσημο καλοκαιρινό θέρετρο Μπούτβα, την παλαιότερη μεσαιωνική και ανακαινισμένη πόλη, των ακτών του Μαυροβουνίου, Σχετική παραμονή για να απολαύσουμε το πανέμορφο τοπίο κάνοντας βόλτες και αγορές. Θα συνεχίσουμε την διαδρομή μας για τη Βοσνία και το ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα Ντουμπρόβνικ (ξενάγηση πόλης) – Νησί Λόκρουμ
Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε για την Κροατία και το πανέμορφο Ντουμπρόβνικ, παλιά του ονομασία “Ραγκούσα“, μεσαιωνική πόλη προστατευμένη από την Unesco είναι μία οχυρωμένη πόλη μήκους 2,5 χλμ. Θα δούμε κτίρια σπουδαίας αρχιτεκτονική όπως τον πύργο του Ρολογιού, το Μέγαρο Σπόντζα του 16ου αι. χτισμένο από ξακουστούς τεχνίτες, που σήμερα στεγάζει τα κρατικά αρχεία, τις όμορφες εκκλησίες, όπως του Αγ. Βλασίου προστάτη της πόλης, με το μαρμάρινο οπλισμένο ιππότη στην πλατεία του, μοναστηριακά συμπλέγματα, το Φραγκισκανικό Μοναστήρι , την μεγάλη και τη μικρή κρήνη του Ονοφρίου με την εκκλησία του Σωτήρος. Στο πρυτανικό μέγαρο, σήμερα φιλοξενείτε το μουσείο του Ντουμπρόβνικ με την ιστορία της πόλης, όπου δίπλα του το δημαρχείο και ο καθεδρικός ναός και το θησαυροφυλάκιο. Χρόνος ελεύθερος. Επίσης προαιρετικά για όσους επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος στην κρουαζιέρα γύρω από το νησάκι Λόκρουμ όπου ναυάγησε -σύμφωνα πάντα με τη τοπική παράδοση- ο βασιλιάς της Αγγλίας Ριχάρδος Α’ ο Λεοντόκαρδος. Επιστροφή στo ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα Σπλιτ Τρογκίρ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για εκδρομή στο πανέμορφο Σπλιτ και το γραφικό Τρογκίρ -το νησί των τράγων Χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του TREBINIE δείπνο και διανυκτέρευση.

5η Μέρα: Πέραστ – Κότορ –Τίρανα 
Μετά το πρωινό αναχώρηση τον κόλπο του Κότορ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και ομορφότερο φυσικό Φιόρδ της Αδριατικής αλλά και της νότιας Ευρώπης. Εδώ θα επισκεφθούμε το Πέραστ και το νησάκι με την εκκλησία της Παναγίας των Βράχων, και το Κότορπου κτίστηκε μεταξύ 12ου και 14ου αιώνα και περιβάλλεται από μεσαιωνικό τείχος μήκους 4,5 χλμ. όπου θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό Ναό Του Αγίου Τρύφωνα και τις ορθόδοξες εκκλησίες του Αγίου Λουκά και του Αγίου Νικολάου Μετά από μία σύντομη βόλτα στο κέντρο, χρόνος για γεύμα και άμεση αναχώρηση για τα Τίρανα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η Μέρα 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα, αργά το βράδυ.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ


Περιλαμβάνονται :
  • Μεταφορές/περιηγήσειςς με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* & 4*
  • Ημιδιατροφή (5 πρωινά + 5 δείπνα)
  • Αρχηγός/Συνοδός εκδρομής, Τοπικός Ξεναγός στο Ντουμπρόβνικ και στο Σπλιτ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Check point και δημοτικοί φόροι
  • Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται :
  • Είσοδοι σε μουσεία,εθνικά πάρκα και σπήλαια
  • Oτι αναφέρεται ως προαιρετικό