ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ-ΓΥΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αναχωρήσεις :26 – 29 Απριλίου 2019

από € 225,00

4ήμερη εκδρομή
Ημερομηνία: 26 – 29 Απριλίου 2019 

Τιμή συμμετοχής κατ΄άτομο 225€

1η Μέρα:Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Χαλκιδική
Συγκέντρωση στα γραφεία μας Φιλελλήνων 3 στο Σύνταγμα και αναχώρηση από τα ώρα 07.30 για τη Χαλκιδική με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στην εκκλησία για την παρακολούθηση του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο με σαρακοστιανά και άλλα πλούσια εδέσματα.

2η Μέρα: Μ. Σάββατο: Ουρανούπολη – Κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος
Πρωινό και αναχώρηση για μια ξεχωριστή εκδρομή! Ακολουθώντας μια διαδρομή πραγματική «γιορτή της φύσης» φτάνουμε στην Ουρανούπολη, όπου θα επιβιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο (προαιρετικά) και θα αναχωρήσουμε για τον περίπλου της Αθωνικής πολιτείας (καιρού επιτρέποντος). Θα εντυπωσιαστούμε από τα μοναστήρια Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος Πέτρας, Παντελεήμονος, τις σκήτες Παύλου και Αγίας Άννης κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Απολαύστε τις εγκαταστάσεις του πανέμορφου ξενοδοχείου . Παρακολούθηση σε κατανυκτική ατμόσφαιρα της λειτουργίας της Ανάστασης του Χριστού στην Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, που βρίσκεται μέσα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Την Ανάσταση θα γιορτάσουμε με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και στη συνέχεια με δείπνο στο εστιατόριο όπου θα απολαύσουμε και την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα:Κυριακή του Πάσχα. Πασχαλινό γλέντι – Γύρος Κασσάνδρας 
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στους χώρους γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου και θα προσφέρεται ούζο με μεζέδες. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριό μας με παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνί, ζωντανή δημοτική μουσική και χορευτικό συγκρότημα.‘ Έλληνες παιδαγωγοί θα φροντίσουν για την ψυχαγωγία των μικρών φίλων μας με ειδικό πρόγραμμα όπως κυνήγι θησαυρού, παιδική ντίσκο, προβολή παιδικών ταινιών και άλλα πολλά.
Το απόγευμα αναχώρηση για το γύρο της Κασσάνδρας. Θα δούμε θαυμάσια χωριά όπως την Κρυοπηγή, το Παλιούρι, την Καλλιθέα, τη Νέα Σκιώνη, την Κασσάνδρεια κ.ά. Ελεύθερος χρόνος στην παραδοσιακή Άφυτο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η Μέρα: Τρίτη του Πάσχα. Χαλκιδική – Θεσσαλονίκη – Αθήνα
Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τέλος εκδρομής.

 

Included
  • Πολυτελές πούλμαν για όλη την διαδρομή
  • Ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό μπουφέ
  • Ημιδιατροφή ( δείπνο την Μ. Παρασκευή ,Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα,Πασχαλινό γεύμα με αρνιά στην σούβλα )
  • Αρχηγό –ξεναγό του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Not Included
  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό