4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΟΦΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Facebook:FairWorldTravelGR

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6982906365

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΟΦΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 

ΤΙΜΗ: 189€

€ 189,00

1Η ΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ

Αναχώρηση στις 06:00 από τα γραφεία μας ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ με ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ) Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε στη Βουλγαρία, για να καταλήξουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στo ΜΠΑΝΣΚΟ. Τακτοποίηση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΣΚΟ

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Αξιοποιήστε το χρόνο σας με περιπάτους στο χιονισμένο χωριό η στο χιονοδρομικό κέντρο. Το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Πιρίν είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στα Βαλκάνια. Διαθέτει 16 πίστες με συνολικό μήκος 65 χιλιομέτρων.Είναι ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα χιονοδρομικά κέντρα στη Βουλγαρία, κατάλληλο για σκιέρ όλων των επιπέδων ικανότητας,από αρχάριους μέχρι και ιδιαιτέρα έμπειρους. Διαθέτει συνολικά 11αναβατήρες και ένα κλειστό τελεφερίκ μήκους 6 χιλιομέτρων περίπου, το οποίο ξεκινά μέσα από το Μπάνσκο και μεταφέρειτους σκιέρ στην καρδιά του χιονοδρομικού κέντρου Μπάνσκο. Για όσους δεν ασχολούνται με τα χειμερινά σπορ, η βόλτα με το τελεφερίκ είναι μια εμπειρία στο μαγευτικό χιονισμένο τοπίο και δεν θα τους απογοητεύσει. Σε συνδυασμό με χιονοπόλεμο και μια ζεστή σοκολάτα στο καφέ του σαλέ.Γεύμα, Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με ζωντανή μουσική Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΣΚΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΡΙΛΑ – ΣΟΦΙΑ

Μετά το πρωινό μας ημερήσια για το Μοναστήρι Ρίλα και την Σόφια. Αναχωρούμε για το όρος Ρίλα όπου θα επισκεφτούμε το ιστορικό, ομώνυμο μοναστήρι και το μουσείο του με τα ανεκτίμητα ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια. Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, γνωστό απλά ως μοναστήρι της Ρίλα, είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη Μονή στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με την παράδοση ο ερημίτης Άγιος Ιωάννης ο Ρίλας ζούσε σε μία σπηλιά κοντά στο μοναστήρι, το οποίο χτίστηκε από τους μαθητές του. Τα λείψανα του φυλάσσονται στην Μονή. Το 1976 ανακηρύχτηκε εθνικό ιστορικό μουσείο της χώρας και το 1983 χαρακτηρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Κατόπιν θα συνεχίσουμε για την Βουλγαρική πρωτεύουσα. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας με επίσημο ξεναγό στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης της Σόφιας.Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, την Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Σοφίας που είναι η πιο παλιά και έδωσε το όνομα της στην πόλη, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη, το εθνικό θέατρο, το ναό του ΑγίουΝικολάου, το κοινοβούλιο, την Όπερα, την γέφυρα των αετών κ.α. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια και βόλτα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το βράδυ, δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με μια ευχάριστη παράκαμψη για επίσκεψη στη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο έλεγχο.Ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 189€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 •  Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
 •  Τρείς διανυκτερεύσεις με πρωινό & ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο 4*
 •  ΕΚΔΡΟΜΉ ΣΤΗ ΡΙΛΑ- ΣΟΦΙΑ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
 •  Αρχηγός εκδρομής
 •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 •  Φ.Π.Α.
 • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ .ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟ

 

 •  Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
 •  Τρείς διανυκτερεύσεις με πρωινό & ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο 4*
 •  ΕΚΔΡΟΜΉ ΣΤΗ ΡΙΛΑ- ΣΟΦΙΑ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
 •  Αρχηγός εκδρομής
 •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 •  Φ.Π.Α.

ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ .ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ

Σημείωση

Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.