ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ

Facebook:FairWorldTravel GR

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6982906365

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ

Αναχωρήσεις

22/07,26/08

 

                                                     

€ 145,00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07:30 για το  Γύθειο, με ενδιάμεση στάση στη  Σπάρτη. Σύγχρονη πόλη απλωμένη στην εύφορη κοιλάδα του ποταμού Ευρώτα , στην ίδια θέση όπου βρισκόταν η ξακουστή αρχαία ΣΠΑΡΤΗ . Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης για να θαυμάσουμε τα νεοκλασικά κτίρια των παλαιών δικαστηρίων ( 1837) , του Δημαρχείου κ.α   Στην συνέχεια φτάνουμε στον ιστορικό Μυστρά, την καλύτερα σωζόμενη Βυζαντινή πολιτεία στον Ελλαδικό χώρο. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Μετάβαση στο γραφικό παραθαλάσσιο Γύθειο, με το νησιώτικο χρώμα και το νησάκι Κρανάη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά από το πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, αναχωρούμε για ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό στη καρδία της Λακωνικής Μάνης. Πρώτος σταθμός μας ο μεσαιωνικός οικισμός της Βάθειας που αντιστέκεται σθεναρά στο πέρασμα του χρόνου προσφέροντας μια αναδρομή σε εποχές όπου οι κάτοικοι της αμύνονταν τους επίδοξους εισβολείς, οχυρωμένοι στα επιβλητικά οχυρωματικά πυργόσπιτα τους. Η Βάθεια είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παραδοσιακούς οικισμούς και σίγουρα ο πιο φωτογραφημένος σε ολόκληρη τη Λακωνική Μάνη.

Επόμενος σταθμός μας ο Γερολιμένας. Κτισμένος δίπλα στη θάλασσα, είναι ένας από τους πιο γραφικούς οικισμούς της Μάνης, με μικρό φυσικό λιμάνι, το οποίο κατά την αρχαιότητα θεωρείτο «Ιερός Λιμένας». Παραμένουμε εδώ να απολαύσουμε ένα καφέ και να «κυνηγήσουμε» την τέλεια φωτογραφική πόζα.

Κατόπιν αναχωρούμε για τα έγκατα της Λακωνικής γης. Μια περιήγηση – επίσκεψη στο φημισμένο σπήλαιου Διρού, θα μας δείξει τις διεργασίες που με υπομονή και μεθοδικότητα διενεργεί η φύση. Ένας μαγευτικός κόσμος ανοίγεται μπροστά μας.

Το μεσημέρι θα μας βρει στην Αρεόπολη, κορωνίδα της Μάνης. Μια ξενάγηση στην κοιτίδα του ξεσηκωμού των Μανιατών θα μας γυρίσει χρόνια πίσω. Εδώ ανάμεσα στα πυργόσπιτα θα ανακαλύψουμε ατμοσφαιρικά ταβερνάκια και θα μείνουμε για φαγητό ή καφέ. Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

3η μέρα

Πρωινό και αναχώρηση για  για την  πασίγνωστη βυζαντινή καστροπολιτεία  της  Μονεμβασιάς η οποία είναι χτισμένη πάνω σε βράχο και ενώνεται με τη στεριά μέσω στενής γέφυρας. Αυτή ήταν η μόνη είσοδος, η «μόνη έμβαση» όπως έλεγαν, στη Mονεμβασιά, και σε αυτό οφείλει την ονομασία της. Αφού απολαύσουμε τη μαγική ατμόσφαιρα της παλιάς πόλης, με τα πλακόστρωτα καλντερίμια, τα παλιά αρχοντικά, τις εκκλησιές και την ασύγκριτη θέα στο πέλαγος, θα πάμε στην παραλία της περιοχής, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Τέλος γεμάτοι εικόνες και αναμνήσεις παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με τις αναγκαίες στάσεις καθ’ οδόν

 

Περιλαμβάνονται:

1  Μεταφορές με πολυτελές  κλιματιζόμενο πούλμαν

2  Δύο  διανυκτερεύσεις  στο  INFINITY HOTEL  στο  Γύθειο με πρωινό

4  Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας

5  Επίσημος ξεναγός  στο  Μυστρά

6  Ασφάλεια  Αστικής και επαγγελματικής  ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  1. Είσοδοι σε μουσεία ,σπήλαια και αρχαιολογικούς χώρους
  2. Διαφορά μονόκλινου 50€
  3.  Φόρος διαμονής
  4.   Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
  •  1  Μεταφορές με πολυτελές  κλιματιζόμενο πούλμαν2  Δύο  διανυκτερεύσεις  στο  INFINITY HOTEL  στο  Γύθειο με πρωινό4  Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας5  Επίσημος ξεναγός  στο  Μυστρά6  Ασφάλεια  Αστικής και επαγγελματικής  ευθύνης
  • Ποτά, αχθοφορικά, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Διαφορά μονόκλινου 50€
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  • Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται

Σημείωση

Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.

facebook.com/fairworld.gr

τηλ: 6982906365

E mail: info@fairworld.gr

Μακεδονίας 25 Πέραμα ΤΚ18863

Τηλ:  +(30) 210 52 39 354 – 341