ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΖΑΚΥΝΘΟ 11/06

€ 159,00

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΣΤΗΝ  ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ    ΖΑΚΥΝΘΟ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ   11-13/6/2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα 11/6/22

Αναχώρηση νωρίς το πρωί, με ενδιάμεση ημίωρη στάση, άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στη Ζάκυνθο. Παραμονή στην πόλη για μια πρώτη γνωριμία, προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο, προαιρετικό γεύμα..Στην συνέχεια μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το απόγευμα αναχώρηση για τον Κόκκινο βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη και προχωράμε για τη Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι . Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύσθηκε  τον ύμνο στην Ελευθερία .Στην συνέχεια επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα ολόκληρης της  πόλης  της Ζακύνθου όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής και το ερειπωμένο βενετσιάνικό κάστρο Επιστροφή στο ξενοδοχείο Δείπνο σε μπουφέ. Διανυκτέρευση .

 2η μέρα 12/6/22

Πρόγευμα (μπουφέ). Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας με τη θαυματουργη εικονα και το μικρο αλλα αξιολογο μουσειο. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, Αναφωνήτρια. Στάση για να επισκεφθούμε την Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος που ειχε συγχωρεσει το φονια του αδερφου του. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Αη Γιώργη των Γκρημνών,  θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του. Αναχώρηση για τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό, προαιρετική κρουαζιέρα στις φανταστικες Γαλάζιες σπηλιές που το παιχνιδισμα αναμεσα στα νερα και τις ακτινες του  Ηλιου που μας χαριζουν αμετρητες αποχρωσεις του μπλε και του γαλαζιου, στη συνεχεια μπανιο στη διασημοτερη όχι μονο της Ζακυνθου αλλα και της Μεσογειου το  γνωστο  Ναυάγιο , παραμονή για μπάνιο, επιστροφή στην παραλία του Αγ. Νικολάου. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ).Μετά το δείπνο μετάβαση στην πόλη για να απολαύσουμε την νυκτερινή Ζάκυνθο. Επιστροφή στο ξενοδοχειο.Διανυκτέρευση.

3η μέρα 13/6/22

Μετά το πρόγευμα (μπουφέ),  πορεία προς το νότιο τμήμα του νησιού, για να επισκεφτούμε  την παραλία του ΛΑΓΑΝΑ, όπου είναι ο βιότοπος της θαλάσσιας χελώνας careta careta παραμονή για μπάνιο και φαγητό και όσοι επιθυμούν προαιρετική κρουαζιέρα  στον κόλπο του ΛΑΓΑΝΑ για να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν στην συνέχεια επίσκεψη στις ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ και παραμονή στο ΜΑΡΑΘΟΝΗΣΙ για μπάνιο, αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο ferry boat για ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκεί μέσω ΕΟ με ενδιάμεση ημίωρη στάση επιστροφή στην  ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο

Δίκλινο 159€

Τρίτο άτομο ενήλικας 149€

Μονόκλινο  199€

Περιλαμβάνονται :

Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

Εισιτήρια ferry boat Κυλλήνη – Ζάκυνθο – Κυλλήνη

2 Διανυκτερεύσεις στα πολυτελη ξενοδοχεία PLANOS BEACH & PORTO PLANOS 20μ. από την παραλια του Τσιλιβη.

Με ημιδιατροφή 2 Πρωινά 2 Δείπνα σε πλούσιο μπουφέ και κατά την διάρκεια του δείπνου δωρεάν κρασί-αναψυκτικά-μπύρα.

Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος (ως μη προαιρετικές) με Ζακυνθινό ξεναγό-Αρχηγός-Ασφάλεια

 ΦΠΑ

φόρος Διαμονής άρθρο 53V 4389/16

  • Ποτά, αχθοφορικά, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  • Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται

facebook.com/fairworld.gr

τηλ: 6982906365

E mail: info@fairworld.gr

Μακεδονίας 25 Πέραμα ΤΚ18863

Τηλ:  +(30) 210 52 39 354 – 341

Σημείωση

Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.