ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΩΝ 03/07 5 ημέρες

€ 309,00

ΤΙΜΗ:309€

 ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 100 ΕΥΡΩ

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 03/07,17/07,31/07,07/08,21/08,04/09,18/09

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ COVID 19:

Για την επιβίβαση σας στο πούλμαν θα πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος P.C.R Test ή Rapid Test της προηγούμενης ημέρας.

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΩΝ

1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση το πρωί από Πειραιά/Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις, αργά το απόγευμα φτάνουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ- ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Μετά το πρωινό, θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και θα αναχωρήσουμε για τη Σαμοθράκη. Μετά από 2 ώρες περίπου φτάνουμε στην Καμαριώτισσα , το λιμάνι της Σαμοθράκης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το πιο ορεινό χωριό του νησιού τον Προφήτη Ηλία με τη μαγευτική θέα στο Θρακικό πέλαγος και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Από τον περίβολο του Προφήτη Ηλία θα αναγνωρίσουμε την Λήμνο, τη Θάσο και την Ίμβρο. Δείπνο σε τοπική ταβέρνα με παραδοσιακό φημισμένο κατσικάκι στην σούβλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΙΕΡΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΩΝ – ΒΑΘΡΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ

Πρωινό και η μέρα μας ξεκινάει από τον αρχαιολογικό χώρο της Παλαιόπολης. Επίσκεψη στο Ιερό των Μεγάλων Θεών, όπου λάμβαναν μέρος τα Καβείρια Μυστήρια, φημισμένα σε όλη την αρχαία Ελλαδα. Θα κάνουμε μια λεπτομερή ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο και θα δούμε μεταξύ των άλλων το χώρο που βρέθηκε το γνωστό σε όλο τον κόσμο άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης το οποίο εκτίθεται στο μουσείο του Λούβρου. Επόμενη δραστηριότητα η επίσκεψη στη βάθρα του Φονιά. Μέσα από μια φανταστική διαδρομή 1 περίπου ώρας μέσα στο φαράγγι του Φονιά, θα φτάσουμε στην πιο γνωστή από τις 100 βάθρες του νησιού, τη βάθρα του Φονιά με τον φημισμένο καταρράκτη. Εδώ όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μπάνιο στη λίμνη που σχηματίζει ο καταρράκτης. Επιστρέφοντας στο σημείο αναχώρησής θα γευματίσουμε σε ταβέρνα κάτω από τα πλατάνια και θα απολαύσουμε κατσικάκι γεμιστό με τοπικούς μεζέδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο ή προτείνουμε μια βόλτα στην παραλία και το λιμάνι της Καμαριώτισσας.

 

4η ΗΜΕΡΑ ΓΚΑΤΕΛΟΥΖΙ – ΒΑΘΡΑ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ

Πρωινό και επισκεπτόμαστε τη χώρα που βρίκεται σε μια πλαγιά του όρους Σάος αμφιθεατρικά χτισμένη ώστε να μην είναι ορατή από τη θάλασσα και τους πειρατές. Βόλτα στα γραφικά στενάκια , επίσκεψη στο Γενουάτικο κάστρο των Γκατελούζι. Καφέ και παραδοσιακά γλυκά στα μαγαζιά του χωριού, τοπικά σουβενίρ και γλυκά του κουταλιού. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε «Πίσσα και πούπουλα» κάτω από τον ίσκιο του πλάτανου στο κέντρο της Χώρας. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τα Θερμά. Αφήνοντας το λεωφορείο στο κέντρο του χωριού αναχωρούμε για μια πεζοπορία μισής περίπου ώρας προς τη Βάθρα της Γριάς. Ένα μαγευτικό σκηνικό με πολλά νερά, τεράστια πλατάνια και αλλεπάληλες βάθρες θα μας εντυπωσιάσουν. Εδώ επίσης όποιος θέλει μπορεί να βουτήξει στη βάθρα της Γριάς για μπάνιο. Επιστρέφουμε στο κέντρο του χωριού και κάτω από αιωνόβια πλατάνια δοκιμάζουμε το Πραούστι, το φημισμένο γλυκό του κουταλιού της Σαμοθράκης. Το απόγευμα θα μεταβούμε στην μοναδική οργανωμένη παραλία με το beach bar Saoki, για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στο Θρακικό πέλαγος με ορίζοντα τη Θρακική γη.Το βράδυ πολύ κοντά στο ξενοδοχείο θα γευματίσουμε σε παραδοσιακή ταβέρνα με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά από τις τράτες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινή αναχώρηση με το πλοίο για Αλεξανδρούπολη . Με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ:309€ 
 ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 100€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Εισιτήρια πλοίου Αλεξανδρούπολή – Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη
 • 1 διανυκτέρευση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης ή Κομοτηνή με πρωινό
 • 3 διανυκτερεύσεις στη Σαμοθράκη σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό
 • 4 γεύματα σε τοπικές ταβέρνες (1 στην Αλεξανδρούπολη ή Κομοτηνή, 3 στην Σαμοθράκη)
 • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
 • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ,ποτά στα γεύματα//δείπνα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Ο φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία
 • facebook.com/fairworld.grτηλ: 6982906365E mail: info@fairworld.gr

  Μακεδονίας 25 Πέραμα ΤΚ18863

  Τηλ:  +(30) 210 52 39 354 – 341

  Σημείωση

  Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.