Λουτρά Πόζαρ Αριδαία Έδεσσα – Βέροια – Νάουσα – Καϊμάκτσαλαν – Άγιος Παντελεήμονας – Άγιος Αθανάσιος

Αναχωρήσεις :26/10

από € 145,00

Λουτρά Πόζαρ Αριδαία Έδεσσα – Βέροια – Νάουσα – Καϊμάκτσαλαν – Άγιος Παντελεήμονας – Άγιος Αθανάσιος

3ήμερη οδική εκδρομή

Αναχωρήσεις : 26/10

Τιμή συμμετοχής κατ άτομο: 145€

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής:

1η ημέρα
Συγκέντρωση στο γραφείο μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση ώρα 07.30 με ενδιάμεσες στάσεις . Άφιξη σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας, τον παλαιό Άγιο Παντελεήμονα. Ο αναπαλαιωμένος και διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός βρίσκεται σε υψόμετρο 700μ., με εξαιρετική θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο και τις ακτές της Νότιας Πιερίας. Eλεύθερος χρόνος για γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής .Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Έδεσσα , τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα για όσους θέλουν μια βόλτα στα Πόζαρ για να απολαύσουμε τα ιαματικά νερά και τον καφέ μας στο όμορφο τοπίο των λουτρών .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα πανέμορφα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα. από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε ένα μπάνιο στα ιαματικά λουτρά ,Συνεχίζουμε για το Καιμακτσαλάν ένα από τα ωραιότερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας και ελεύθερος χρόνος για να πιούμε ένα καφέ στο περίπτερο του χιονοδρομικού κέντρου απολαμβάνοντας το χιόνι. Μετάβαση στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο παραδοσιακό χωριό όπου και θα έχουμε προαιρετικό γεύμα σε μια από τις καλύτερες ταβέρνες της περιοχής
Επιστροφή στο ξενοδοχείο Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο σε ταβέρνα με μουσική και χορό προαιρετικά. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην πανέμορφη ΕΔΕΣΣΑ όπου θα θαυμάσουμε τους καταρράκτες της σε μια κατάφυτη περιοχή Επίσκεψη στην Νάουσα. Συνεχίζουμε για την τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας όπου διπλωματούχος ξεναγός θα μας ξεναγήσει στους τάφους του Φιλίππου και των Μακεδόνων. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. ’Άφιξη και τέλος εκδρομής.


Ωρα αναχώρησης  : 07:30

Περιλαμβάνονται :

  • Ξενοδοχείο 4* με μπουφέ πρωινό
  • Δύο γεύματα η δείπνα
  • Ολη την διαδρομή με πολυτελές πούλμαν
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός-έμπειρος συνοδός του γραφείου μας
  • ΦΠΑ
  • Ασφάλεια αστικής Ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται :

  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό