Μπιτόλα-Οχρίδα-Στρούγκα-Οσίου Ναούμ- Φαράγγι Ράντικα 21/07,25/08, 27/10, 17/11, 23/12,05/01/23 4Ήμερη

Αναχωρήσεις

21/07,25/08, 27/10, 17/11, 23/12,05/01/23
τιμή : 210 ‎€
€ 210,00

Μπίτολα-Οχρίδα-Στρούγκα-Οσίου Ναούμ- Φαράγγι Ράντικα

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ:

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό  άφιξη στο συνοριακό σταθμό ΝΙΚΗΣ. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε μέσω ΜΠΙΤΟΛΑ για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο  στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΟΧΡΙΔΑ – ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ:

Μετά το πρόγευμα μια παραλίμνια διαδρομή μας οδηγεί στο ωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του  Οσίου Ναούμ στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες χτισμένο στο 10ο αιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Από εδώ ξεκίνησαν ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος, οι Έλληνες μοναχοί, να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και την Βίβλο. Ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με την ΟΧΡΙΔΑ, περιδιαβαίνοντας τα στενά σοκάκια της πόλης και την όμορφη παραλία. Κρουαζιέρα (προαιρετικά) στην πανέμορφη   λίμνη.. Έπειτα μεταφορά για βόλτα στην πόλη της Στρούγκας στον πεζόδρομο κατά μήκος του ποταμού. Δείπνο με διασκέδαση και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΜΑΥΡΟΒΟ- ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ:

Μετά το πρόγευμα  μια πολύ όμορφη περιοχή θα ξετυλιχθεί μπροστά μας καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι Ράντικα, δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων.Μέσω DEBAR φθάνουμε στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το Μαύροβο, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή, επιστροφή στο ξενοδοχείο το μεσημέρι για ξεκούραση. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να κάνουμε μία βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΟΧΡΙΔΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (BITOLA) – ΑΘΗΝΑ:

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση νωρίς το πρωί για τη Μπίτολα  την αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ  (το Ρωμαϊκό Βουτύλιο, Ελληνικό Μοναστήρι), όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε την πόλη. Επίσκεψη της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου, και στη συνέχεια  διέλευση συνόρων και επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν για όλη την διαδρομή

Τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* DRIM HOTEL  στη   Στρούγκα

Ημιδιατροφή (3 πρωινά, 3 δείπνα) στο ξενοδοχείο

Αρχηγός – συνοδός. καθ όλη την διάρκεια της εκδρομής

Ελληνόφωνος τοπικός  ξεναγός στην Οχρίδα

Ασφάλεια αστικής  και  επαγγελματικής  ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι  σε  μουσεία .αξιοθέατα  και ότι  αναφέρεται  ως προαιρετικό.
  • Η  κρουαζιέρα  στην Λίμνη  της  Οχρίδας κοστίζει  10  ευρώ
  • Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται

facebook.com/fairworld.gr

τηλ: 6982906365

E mail: info@fairworld.gr

Μακεδονίας 25 Πέραμα ΤΚ18863

Τηλ:  +(30) 210 52 39 354 – 341

Σημείωση

Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.