ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 18/06

€ 85,00

 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ- ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  18/06

Τιμή κατ΄άτομο  σε δίκλινο δωμάτιο 85 €                Τιμή μονόκλινου δωματίου + 20 €

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Μέρα : ΑΘΗΝΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ  – ΠΑΡΑΛΙΑ  ΣΙΜΟΥ  – ΝΕΑΠΟΛΗ

Αναχώρηση το πρωί από Πειραιά/Αθήνα.Με  ενδιάμεση  στάση φτάνουμε   στην   ΠΟΥΝΤΑ, επιβίβαση στο φέρυ και πέρασμα στην ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα  στη μαγευτική παραλία του ΣΙΜΟΥ γνωστή για τα γαλαζοπράσινα νερά και την ψιλή χρυσή άμμο. Το  απόγευμα αναχωρούμε για  την Νεάπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες στην  πανέμορφη και γραφική παραλία της Νεάπολης αλλά και στα στενά σοκάκια με τα παραδοσιακά σπίτια . Διανυκτέρευση.

2η Μέρα :ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε    για  την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς μέσω  μιας πανέμορφης διαδρομής .Η μοναδική ελληνική μεσαιωνική πόλη που βρίσκεται κάτω από έναν αγέρωχο και επιβλητικό βράχο 300 μέτρων. Θα μαγευτούμε από τα στενά καλντερίμια που διατρέχουν τη Μονεμβασιά από άκρη σε άκρη και θα θαυμάσουμε την μεσαιωνική αρχιτεκτονική των κτισμάτων. Θα περπατήσουμε στα βυζαντινά καλντερίμια και θα επισκεφτούμε το Μουσείο  και το σπίτι του Γιάννη Ρίτσου. Δεν θα παραλείψουμε (όσοι αντέχουν) να ανεβούμε στην Άνω Πόλη για να επισκεφτούμε την εκκλησία.  Χρόνος  ελέυθερος  για  γεύμα  ή  καφέ  και  νωρις  το  απόγευμα  αναχώρηση  για  την  Αθήνα. Άφιξη  στην Αθήνα και  τέλος  εκδρομής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  1. Μεταφορές με  κλιματιζόμενο πολυτελές πούλμαν
  2. Μια διανυκτέρευση σE  ξενοδοχείο  στην Νεάπολη LIMIRA MARE με πρωινό
  3. Εισιτήριο   πλοιαρίου  για  Ελαφόνησο.
  4. Εκδρομές  – περιηγήσεις βάσει προγράμματος.
  5. Αρχηγός  – Συνοδός του γραφείου μας.
  6. Ασφάλεια  Αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, Φόρος διανυκτέρευσης ότι άλλο αναφέρεται ως προαιρετικό

facebook.com/fairworld.gr

τηλ: 6982906365

E mail: info@fairworld.gr

Μακεδονίας 25 Πέραμα ΤΚ18863

Τηλ:  +(30) 210 52 39 354 – 341

Σημείωση

Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.