ΒΕΡΟΙΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΝΑΟΥΣΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ– ΛΙΤΟΧΩΡΟ 11/06 3 ημέρες

€ 154,00

3ήμερη απόδραση στην κεντρική Μακεδονία. Λουτρά Πόζαρ  

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 11/06/22

ΤΙΜΗ: 154€

1η Μέρα   ΑΘΗΝΑ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ  – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Αναχώρηση από Σύνταγμα νωρίς το πρωί. Με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν θα φτάσουμε σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας, τον παλαιό Άγιο Παντελεήμονα. Ο αναπαλαιωμένος και διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός βρίσκεται σε υψόμετρο 700μ., με εξαιρετική θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο και τις ακτές της Νότιας Πιερίας. Eλεύθερος χρόνος για γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής. Κατόπιν  θα μεταβούμε στο  ξενοδοχείο μας στο Λουτράκι Αριδαίας για  παραλαβή δωματίων και τακτοποίηση. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στα Λουτρά Πόζαρ όπου θα απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών. Ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

2η Μέρα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Λουτράκι Αριδαίας για να απολαύσουμε τις ιαματικές πηγές και τα θερμά λουτρά. Η εναλλαγή των θερμών νερών με τα κρύα του Θερμοπόταμου μας αναζοωγονεί. Όσοι δεν επιθυμούν να κάνουν μπάνιο στις ανοικτές πισίνες μπορούν να απολαύσουν καφέ ή άλλο ρόφημα στο cafe του χώρου. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την Έδεσσα. Θα περιηγηθούμε στο πάρκο καταρρακτών και θα απολαύσουμε τον εντυπωσιακό καταρράκτη Κάρανο., την παλιά συνοικία Βαρόσι με τα παραδοσιακά αρχοντικά. Στην επιστροφή για τη Βέροια θα κάνουμε μια στάση στο πάρκο με το πλατανόδασος και τα νερά της Αράπιτσας στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

3η Μέρα  ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ  – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση  για την Παναγία Σουμελά στην Καστανιά Βερμίου. Να προσκυνήσουμε την εικόνα  και να θαυμάσουμε  τα κειμήλια που είναι συνυφασμένα  με τον ξεριζωμό του Ποντιακού Ελληνισμού από την πατρογονική εστία, τον Πόντο. Η Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Σουμελά, θεωρείται από μια από τις πρώτες απεικονίσεις της Μεγαλόχαρης στον κόσμο και σύμφωνα με την παράδοση φιλοτεχνήθηκε από τον ίδιο τον Ευαγγελιστή Λουκά. Επιστροφή στην Αθήνα με τις απαραίτητες στάσεις, γεμάτοι εμπειρίες,

ΤΙΜΗ 154€ ΚΑΤ  ΑΤΟΜΟ ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

  • ∆ιαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο   4 epoxes https://4-epoxes.gr  με πρωινό
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται

Σημείωση

Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.

facebook.com/fairworld.gr

τηλ: 6982906365

E mail: info@fairworld.gr

Μακεδονίας 25 Πέραμα ΤΚ18863

Τηλ:  +(30) 210 52 39 354 – 341

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ COVID 19:Για την επιβίβαση σας στο πούλμαν θα πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος P.C.R Test ή Rapid Test της προηγούμενης ημέρας.