Περιγραφή Εκδρομής

1η ημέρα
Αθήνα – Παρίσι, Ξενάγηση
Συνάντηση στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” νωρίς το πρωί, όπου με την πτήση μας θα ‘πετάξουμε’ για την Πόλη του Φωτός…το μοναδικό ΠΑΡΙΣΙ! Mε την άφιξη μας και μετά την παραλαβή των αποσκευών, θα ξεκινήσουμε την κλασσική ξενάγηση μας: Πύργος του Άιφελ – Τροκαντερό – Place Concorde -Κήποι του Λουξεμβούργου – Αψίδα του Θριάμβου – Σαιν Ζερμαίν Ντε Πρε – Πάνθεον, είναι μερικά από τα τόσα πολλά αξιοθέατα που θα θαυμάσουμε στο Παρίσι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.

2η ημέρα
Στον μαγικό κόσμο της DISNEYLAND!
Μετά το πρωινό μας…ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι παιδιά! Ξεκινάμε για την χώρα του Μίκυ, του Ντόναλντ, του Γκούφη, του Σκρουτζ και όλων των παιδικών μας ηρώων. Μέχρι το απόγευμα θα έχετε την μέρα στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τα μοναδικά θεάματα του πάρκου! Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Προτείνουμε δείπνο στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα
Εκδρομή στη Νορμανδία
Νωρίς το πρωί μετά το πρωινό, θα ξεκινήσουμε την μέρα μας με επίσκεψη στην γραφική Νορμανδία. Θα επισκεφθούμε τις γραφικότατες Ονφλέρ, Ντωβίλ, Τρουβίλ καθώς και την “Παραλία Ομάχα”… όπου ξεκίνησε η απόβαση των συμμάχων το 1944. Πρόκειται για μια εκδρομή που θα σας προσφέρει μοναδική εμπειρία! Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.

4η ημέρα
Παρίσι “Tour Montparnasse 56”
Σήμερα θα ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία. Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον πύργο “Montparnasse 56”. Μόλις σε 38 δευτερόλεπτα θα βρεθούμε στον 56ο όροφο του πύργου και στο παρατηρητήριο και απο 210 μέτρα ύψος, θα έχετε την καλύτερη θέα της Πόλης του Φωτός! Υπόλοιπο μέρας ελεύθερο. Προτείνουμε βόλτα στο Σηκουάνα με τα “Bateaux Mouches” ή ακόμα καλύτερα να περπατήσετε μέχρι το “Quartier Latin” με τα φημισμένα καφέ…μέχρι την Όπερα. Το Παρίσι έχει τόσα πολλά αξιοθέατα που μόνο αν το περπατήσεις θα σε γοητεύσει και θα το επισκεφθείς ξανα.

5η ημέρα
Παρίσι – Αθήνα
Μετά το πρωινό , αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Παρισιού και επιστροφή στην Αθήνα.


Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 679€

Τρίκλινο (3 ενήλικες): 625€

Επιβάρυνση μονοκλίνου: +275€

Για 1 ή 2 παιδιά έως 15 ετών στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς: 429€ 


Χρήσιμα:

  • Το γραφείο μας για την παραμονή των Χριστουγέννων, μπορεί να σας εξασφαλίσει εορταστικό δείπνο στο “Paradis Lattin” (δείπνο & show στις 19.30) με 255€ κατ’ άτομο ή εναλλακτικά show στο “Moulin Rouge” (με μισό μπουκάλι σαμπάνια, χωρίς δείπνο στις 23.30) με 130€ κατ’ άτομο. Η πιο οικονομική λύση είναι δείπνο (3 πιάτα χωρίς ποτά) στο ξενοδοχείο με 39€ κατ’ άτομο. Οι τιμές ισχύουν μόνο με κράτηση και πληρωμή μέσω του γραφείου μας στην Αθήνα.
  • Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της TRANSAVIA 11:05 από Αθήνα και 12:25 από Παρίσι
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NOVOTEL 17me 4****
  • Μπουφέ πρωινό
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Παρισιού
  •  Ξεναγήσεις, εκδρομές όπως αναφέρονται πιο πάνω στο πρόγραμμα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων/επίναυλος καυσίμων,check point, ασφάλεια 250,00 ευρώ κατ’ άτομο
  • Φόρος διαμονής 11,00 ευρώ ανά άτομο για το σύνολο της διαμονής
  •  Κάρτα εισόδου στη Disneyland 110,00 ευρώ ανά άτομο (105,00 παιδί έως 11 ετών)