Περιγραφή Εκδρομής

1η ημέρα
Αθήνα – Μπάνσκο

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 06:00 από το Σύνταγμα. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε στη Βουλγαρία, για να καταλήξουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στo Μπάνσκο. Τακτοποίηση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα
Μπάνσκο

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Αξιοποιήστε το χρόνο σας με περιπάτους στο χιονισμένο χωριό ή στο χιονοδρομικό κέντρο. Το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Πιρίν είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στα Βαλκάνια. Διαθέτει 16 πίστες με συνολικό μήκος 65 χιλιομέτρων. Είναι ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα χιονοδρομικά κέντρα στη Βουλγαρία, κατάλληλο για σκιέρ όλων των επιπέδων ικανότητας, από αρχάριους μέχρι και ιδιαιτέρα έμπειρους. Διαθέτει συνολικά 11 αναβατήρες και ένα κλειστό τελεφερίκ μήκους 6 χιλιομέτρων περίπου, το οποίο ξεκινά μέσα από το Μπάνσκο και μεταφέρει τους σκιέρ στην καρδιά του χιονοδρομικού κέντρου Μπάνσκο. Για όσους δεν ασχολούνται με τα χειμερινά σπορ, η βόλτα με το τελεφερίκ είναι μια εμπειρία στο μαγευτικό χιονισμένο τοπίο και δεν θα τους απογοητεύσει. Σε συνδυασμό με χιονοπόλεμο και μια ζεστή σοκολάτα στο καφέ του σαλέ. Γεύμα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα
Σόφια (προαιρετική)

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την ημερήσια προαιρετική εκδρομή στη Σόφια. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας με επίσημο ξεναγό στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης της Σόφιας. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, την Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Σοφίας που είναι η πιο παλιά και έδωσε το όνομα της στην πόλη, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη, το εθνικό θέατρο, το ναό του Αγίου Νικολάου, το κοινοβούλιο, την Όπερα, την γέφυρα των αετών κ.α. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια και βόλτα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το βράδυ, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα
Σαντάνσκι – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με μια ευχάριστη παράκαμψη για επίσκεψη στη λουτρόπολη του Σαντάνσκι. Συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα για τον απαραίτητο έλεγχο. Με ενδιάμεσες στάσεις  άφιξη στην Αθήνα και τέλος εκδρομής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Τρείς διανυκτερεύσεις με πρωινό & ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4* στο Μπάνσκο
  • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ελληνόφωνος ξεναγός στην Σόφια
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Προαιρετική εκδρομή στην Σόφια (25 ευρώ)
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.