Πομπηία – Ρώμη – Σιένα – Φλωρεντία – Βενετία 7ημέρες! - FairWorrld.gr

Fair World Travel
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Πομπηία – Ρώμη – Σιένα – Φλωρεντία – Βενετία 7ημέρες!
Πομπηία – Ρώμη – Σιένα – Φλωρεντία – Βενετία 7ημέρες
Δίκλινο/Τρίκλινο 569€
Μονόκλινο 689€
1Παιδί 02-12 ετών στο δωμάτιο με
2 ενήλικες 500€ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ημέρα : Αθήνα – Πάτρα
Συγκέντρωση και αναχώρηση για Πάτρα . Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα : Ανκόνα- Βενετία (370χλμ)
Αφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και αναχωρούμε για την ρομαντική Βενετία.Αφιξη στην Βενετία (Μέστρε).Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,δείπνο,διανυκτέρευση

3η ημέρα : Βενετία-Φλωρεντία (250χλμ)
Πρωινό και ξενάγηση της πανέμορφης πόλης. Στην “πόλη των Δόγηδων” που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά, τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια και ενώνονται με μικρές γέφυρες, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πλατεία του Αγ. Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων, την γέφυρα των Στεναγμών. Επίσης θα επισκεφθούμε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο.Το απόγευμα αναχώρηση για την Φλωρεντία.Αφιξη,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας,δείπνο,διανυκτέρευση.

4η ημέρα : Φλωρεντία-Σιένα-Ρώμη (310χλμ)
Πρωινό και ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε από κοντά την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκκιο και την πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το Βαπτιστήριο.Συνεχίζουμε για την Σιένα. Σύντομη περιήγηση στην μεσαιωνική πόλη. Εξερευνώντας τα δρομάκια και τις γειτονιές θα σταθούμε στην Πιάτσα ντελ Κάμπο, με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα ανηφορίσουμε μέχρι την πλατεία του Ντουόμο.Αναχώρηση για την αιώνια πόλη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο,διανυκτέρευση.

5η ημέρα : Ρώμη
Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε την πόλη σύμβολο, που δεν έχει πάψει ποτέ να γοητεύει. Θα δούμε τη Βίλλια Μποργκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, την πιάτσα Μπαρμπερίνι, τη στήλη του Τραϊανού, το περίφημο Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο Ρωμαϊκό κτίσμα του κόσμου, το λόφο του Καπιτωλίου, την αρχαία αγορά, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, την πιάτσα Βενέτσια, όπου δεσπόζει το μνημείο του Βίκτορα Εμμανουήλ, το λόφο Παλατινό, τον Τίβερη ποταμό με το νησί Τιβερίνα, καθώς και το ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό όπου
θα θαυμάσουμε και την αποκαθήλωση (Pieta) του Μιχαήλ Αγγέλου. Για την συνέχεια σας προτείνουμε να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποια από τις περίφημες πλατείες όπως η Πιάτσα Ναβόνα, η Πιάτσα Ντι Σπάνια και η Πιάτσα ντελ Πόπολο.

6η ημέρα : Ρώμη-Πομπηία-Μπάρι (485χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για την νεκρόπολη της Πομπηίας. Στην ιστορική πόλη, που καταστράφηκε το 79μΧ από τις στάχτες του Βεζούβιου, θα θαυμάσουμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος, τους λιθόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα.Στη συνέχεια αναχώρηση για το Μπάρι.Επιβίβαση στο πλοίο,τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Πάτρας.
7η ημέρα: Πάτρα – Αθήνα
Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις.

Κόστος κατ’ άτομο σε:
Αναχωρήσεις:
Δίκλινο/Τρίκλινο 569€
Μονόκλινο 689€
1Παιδί 02-12 ετών στο δωμάτιο με
2 ενήλικες 500€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν.
Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ- ΙΤΑΛΙΑ –ΕΛΛΑΔΑ σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες ΑΒ4
Διαμονή – (4) διανυκτερεύσεις – σε ξενοδοχεία 4*.
Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία (4 πρωινά, 4 γεύματα ή δείπνα).
Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Αρχηγός – συνοδός.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Βαπορέττο στη Βενετία
Checkpoint-είσοδοι πόλεων & δημοτικοί φόροι πόλεων 60€
Εισόδοι μουσείων, ιστορικών και αρχαιολογικών χώρων
Ποτά& αναψυκτικάστα γεύματα
Ό,τι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :

14/04/23 - 20/04/23
30/05/23 - 05/06/23

Φωτογραφικό υλικό μέσα από το Website www.greektravelphotography.com
Σημείωση
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο