ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ –ΕΛΑΤΗ - FairWorrld.gr

Fair World Travel
Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ –ΕΛΑΤΗ
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ –ΕΛΑΤΗ
85.00€ /άτομο


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


1η ημέρα :
Συγκέντρωση και αναχώρηση 07.30 στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα, για τη Λίμνη Πλαστήρα με ενδιάμεσες στάσεις. Αφού περάσουμε από την Καρδίτσα αρχίζουμε την ανάβαση. Πρώτη μας στάση στην Μονή Κορώνης, ένα μοναστήρι του 1123 μ. Χ που στέκεται στον γκρεμό των Αγράφων σαν κορώνα πάνω από το Θεσσαλικό κάμπο. Κατόπιν συνεχίζουμε για την Πλαζ Λαμπερού, για να συναντήσουμε την γαλήνη, την απλότητα και ηρεμία που προσφέρει η λίμνη Πλαστήρα. Θα έχουμε χρόνο και για φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα στην όχθη της λίμνης. Επόμενος σταθμός μας το φράγμα. Εδώ θα αντιληφθούμε το μεγάλο τεχνικό έργο που δημιουργήθηκε στην περιοχή και θα αγοράσουμε παραδοσιακά προϊόντα από μικροπωλητές της περιοχής. Κατόπιν αναχωρούμε για την όμορφη πόλη των Τρικάλων. Θα επισκεφτούμε το κάστρο με το ρολόι, το τζαμί Οσμάν Σάχ και την παραδοσιακή συνοικία Βαρούσι. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διανυκτέρευση.

2η ήμερα :

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το γύρο των Μετεώρων με ξενάγηση όλων των Μονών διερχόμενοι με το λεωφορείο. Το θέαμα που θα μας αφήσει άφωνους. Κατά την περιήγηση θα επισκεφτούμε την Μονή Αγίου Στεφάνου. Στην συνέχεια, κατηφορίζουμε για την πόλη της Καλαμπάκας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επόμενος προορισμός μας η Ελάτη. Κατά την διαδρομή θα σταματήσουμε στο βυζαντινό Ναό Πόρτα Παναγιά και το μονότοξο γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα. Θα καταλήξουμε στον παραδοσιακό οικισμό της Ελάτης. Εδώ θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε τον καφέ μας, το φαγητό μας και να κάνουμε την βόλτα μας. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι όμορφες εικόνες και αναμνήσεις από την πανέμορφη εκδρομή μας!

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ   85€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 30 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* ή 4* ME ΠΡΩΙΝΟ, στα Τρίκαλα!
-Αρχηγός του γραφείου μας
-Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Οτι αναφέρεται ώς προαιρετικό.
-ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :

28/01/23, 18/02/23
Φωτογραφικό υλικό μέσα από το Website www.greektravelphotography.com
Σημείωση

Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο