ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΎΣΕΙΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - FairWorrld.gr

Fair World Travel
Μετάβαση στο περιεχόμενο
3ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΎΣΕΙΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΑΓ.ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ – ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
3ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΎΣΕΙΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΑΓ.ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ – ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
165.00€ /άτομο


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


1η ημέρα :
Αναχώρηση στις 07:00 από την ΑΘΗΝΑ και μέσω Καλαμπάκας και Τρικάλων με τις προβλεπόμενες στάσεις θα φτάσουμε αργά το απόγευμα στην Καστοριά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια γνωριμία με την πόλη των γουναράδων. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα :
Πρωινό σε μπουφέ και ξεκινάμε το πρόγραμμά μας με επίσκεψη στον Λιμναίο Νεολιθικό οικισμό στο Δισπηλιό που θεωρείται κι ο αρχαιότερος της Ευρώπης. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τις Πρέσπες. Θα επισκεφτούμε τον Άγιο Γερμανό, κεφαλοχώρι με πέτρινα παραδοσιακά σπίτια σε υψόμετρο 1100 μέτρα, στο όρος Βαρνούντα, όπου θα δούμε τον ομώνυμο ναό με τις υπέροχες τοιχογραφίες του 11ου αι. Εν συνεχεία για τον Εθνικό Δρυμό Μικρής και Μεγάλης Πρέσπας, γνωστό για την πλούσια χλωρίδα και πανίδα κι από κει για το ακριτικό παραλίμνιο χωριό-στα σύνορα με την Αλβανία-στους Ψαράδες, όπου και θα γευματίσουμε (προαιρετικά). Κατηφορίζοντας, θα επισκεφτούμε-αφού περάσουμε την πλωτή γέφυρα-την τρίκλιτη βασιλική του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στο ομώνυμο νησάκι, μέσα στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ. Επιστροφή στην Καστοριά και στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα :
Μετά το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε στην παραλίμνια περιοχή και θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Παναγίας της Μαυριώτισσας και το επιβλητικό σπήλαιο του Δράκου. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για έναν απ τους πιο χαρακτηριστικούς αλπικούς οικισμούς της Μακεδονίας, το όμορφο Νυμφαίο που δεσπόζει σε υψόμετρο 1350 μ. στο όρος Βέρνο και φιλοξενεί το Περιβαλλοντικό Κέντρο “Αρκτούρος” υπεύθυνο για την προστασία της καφέ αρκούδας .Εδώ θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε το πολύ ενδιαφέρον καταφύγιο και στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για την βόλτα μας στον πολύ γραφικό οικισμό. Κατόπιν παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση στη περιοχή ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ για γεύμα και στη συνέχεια με ενδιάμεση στάση στη περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ θα επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
Δύο διανυκτερεύσεις
Δύο πρωινά μπουφέ
Αρχηγός/συνοδός,
Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης,

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικο
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :


Φωτογραφικό υλικό μέσα από το Website www.greektravelphotography.com
Σημείωση

Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο