ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ΠΡΟΥΣΟΣ - FairWorrld.gr

Fair World Travel
Μετάβαση στο περιεχόμενο
2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ΠΡΟΥΣΟΣ, Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ
2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ΠΡΟΥΣΟΣ, Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ
85.00€ /άτομο


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


1η ημέρα :
ΑΘΗΝΑ – ΠΡΟΥΣΣΟΣ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Θα αναχωρήσουμε στις 7:30 π.μ. από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ για το Καρπενήσι, με στάση καθ’ οδόν για καφέ. Στη συνέχεια ανηφορίζουμε στον Τυμφρηστό, για να φτάσουμε σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της ηπειρώτικης Ελλάδας, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ανάμεσα στα μοναδικά δάση της ορεινής ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, κατάφυτα από έλατα, πεύκα και καστανιές. Θα διέλθουμε από την πόλη και θα σταματήσουμε πριν τον Προυσό για φαγητό και καφέ στην περιοχή Μικρού – Μεγάλου Χωριού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς τη Μονή Προυσού, μέσα από μια επιβλητική διαδρομή πλάι στον Καρπενισιώτη ποταμό. Άφιξη στο μοναστήρι και προσκύνημα. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο επιστροφής στο Καρπενήσι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη και τις ομορφιές της. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα :
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ -ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ –ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ- ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το ιστορικό χωριό των Κορυσχάδων. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα, θα προσκυνήσουμε στον ναό του Αγίου Αθανασίου και θα επισκεφτούμε το παλιό σχολείο που λειτουργεί το μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Επόμενη στάση μας το Μεγάλο χωριό στους πρόποδες της Καλιακούδας. Εδώ θα επισκεφτούμε το λαογραφικό μουσείο και θα δοκιμάσουμε το φημισμένο γαλακτομπούρεκο στην πλατεία. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Κεφαλόβρυσο. Ένα μαγευτικό τοπίο με πολλά νερά και πλατάνια, θα μας χαρίσει χαλάρωση και ηρεμία. Εδώ μπορούμε να έχουμε και το μεσημεριανό μας φαγητό ή να απολαύσουμε ένα καφέ σε φανταστικό περιβάλλον. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση για ολιγόλεπτη ξεκούραση.

ΤΙΜΗ 85 € ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο δωμάτιο, 105 € σε μονόκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :

21/01/23, 11/02/23, 11/03/23, 08/04/23
Φωτογραφικό υλικό μέσα από το Website www.greektravelphotography.com
Σημείωση

Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο