ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ-ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ: 05/03 - FairWorrld.gr

Fair World Travel
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Καλάβρυτα - Μεγα σπήλαιο - Αγια Λάυρα - Οδοντωτός
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ-ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ
30.00€ /άτομο


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναχώρηση το πρωί 07:00 από Αθήνα, ξεκινάμε την εκδρομή μας, με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Διακοπτό. Στις 09:55  επιβιβαζόμαστε στον οδοντωτό και ξεκινάμε μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ διαδρομή που είναι μαγευτική και δεν αφήνει λεπτό τον επιβάτη να αφοσιωθεί σε κάτι άλλο. , Στην  μοναδική αυτή διαδρομή περίπου μιας ώρας, ο οδοντωτός διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού,  και καταλήγει στα Καλάβρυτα. Στην  συνέχεια  αναχωρούμε για  την  Αγία Λαύρα. Η Αγία Λαύρα είναι ιστορική μονή στα Καλάβρυτα μια από τις αρχαιότερες μονές του ελληνικού και κυρίως του πελοποννησιακού χώρου, γνωστή ως τόπος έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης. Συνεχίζουμε  για τα Καλάβρυτα, ο επισκέπτης συνειδητοποιεί την ετυμολογία του ονόματός τους, καθώς τα «Καλά βρυτά», σημαίνουν τα καλά νερά, όπως πράγματι αναβλύζουν σε αφθονία στον τόπο αυτό.Πέρα από τη φυσική ομορφιά της, η πόλη των Καλαβρύτων είναι ιστορικός τόπος, Θα επισκεφθούμε τον τόπο θυσίας και ιστορικής μνήμης Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Ελεύθερος χρόνος  για  μεσημεριανό  φαγητό   (προαιρετικό) στις υπέροχες ταβέρνες της περιοχής. Τελευταία στάση στο  ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ,τo καταπληκτικότερο ιερό προσκύνημα της Ορθοδοξίας στην Πελοπόννησο, είναι η Ιερά Μονή του Μ. Σπηλαίου, η οποία προκαλεί δέος καθώς βρίσκεται στη σκιά απόκρημνου βράχου σε υψόμετρο 940 μ. Πήρε το όνομα της από το κάθετο βραχώδες συγκρότημα του Χελμού, επάνω στο οποίο είναι κτισμένη η Μονή. Σήμερα οκταόροφη, υψώνεται “κολλημένη” στο βράχο καθηλώνοντας και τον πιο αδιάφορο επισκέπτη. Έπειτα αναχωρούμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, γυρνώντας με πανέμορφες αναμνήσεις και μαγικές εικόνες από την υπέροχη εκδρομή μας.. !

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • το εισιτήριο διαδρομής οδοντωτού
 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας
 • Έμπειροι οδηγοί με άριστη γνώση των δικτύων των πόλεων και επαγγελματική άδεια οδήγησης
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων και έξοδα παρκινγκ
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 • Φ.Π.Α. απαιτούνταΠοτά, αχθοφορικά, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι  σε  μουσεία και  αρχαιολογικούς χώρους
 • Φαγητό
 • προσωπικά έξοδα
 • ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :

05/03/2023
Φωτογραφικό υλικό μέσα από το Website www.greektravelphotography.com
Σημείωση
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο