ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΖΑΓΟΡΟΧΏΡΙΑ- ΜΕΤΣΟΒΟ 3 ημέρες - FairWorrld.gr

Fair World Travel
Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ- ΜΕΤΣΟΒΟ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΖΑΓΟΡΟΧΏΡΙΑ- ΜΕΤΣΟΒΟ

145.00€ /άτομο


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ημέρα :ΑΘΗΝΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Αναχώρηση 07:00πμ από Πειραιά και 07:20 από Αθήνα και μέσω Ολυμπίας Οδού και ύστερα από σύντομη ενδιάμεση καθοδόν στάση θα διασχίσουμε την γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου και θα συνεχίσουμε για Μπιζάνη όπου θα επισκεφτούμε το πολύ ενδιαφέρον Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη. Αμέσως μετά για Ιωάννινα για να τακτοποιηθούμε στο κεντρικό ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ζαγόρι και πρώτη στάση σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά, το όμορφο Τσεπέλοβο . Εν συνεχεία για Μονοδένδρι , αντιπροσωπευτικός οικισμός του Ζαγορίου με λιθόστρωτα καλντερίμια και πετρόχτιστα σπίτια. Από τη κεντρική πλατεία του χωριού και μετά από σύντομη πεζοπορία φθάνουμε στο Βυζαντινό Μοναστήρι της Αγ. Παρασκευής από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του Βίκου .Έπειτα θα κατευθυνθούμε προς Ιωάννινα για να επισκεφτούμε το ξακουστό νησάκι της μαγευτικής λίμνης (Παμβώτιδα ) το οποίο περιβάλλεται από 8 μοναστηριακά συγκροτήματα με πιο σημαντικό αυτό της Μονή του Αγίου Παντελεήμονα όπου έλαβε χώρα και η μάχη ανάμεσα στον Αλή Πασά και τα τουρκικά στρατεύματα.Παραμονή για βόλτα στα γραφικά δρομάκια με τα καταστήματα της φημισμένης ηπειρώτικης λαικής τέχνης και χρόνος για γεύμα σε κάποια απο τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες του.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση

3η ημέρα: ΜΕΤΣΟΒΟ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και χρόνος για βόλτα στο ιστορικό κάστρο της πόλης που αποτελεί το αρχαιότερο βυζαντινό φρούριο της ελληνικής επικράτειας και σημέρα φιλοξενεί κατοικίες αλλά και τη βυζαντινή ακρόπολη του Ιτς Καλέ η οποία προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη και τη λίμνη.Έπειτα για το «αλπικό» Μέτσοβο, χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και αξιοθέατα φημίζεται για το υγιεινό κλίμα του,την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του αλλά και τα φημισμένα τοπικά προιόντα του.Παραμονή για γεύμα σε κάποια απο τις πολλές ταβέρνες της περιοχής και στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεσες καθοδόν στάσεις θα επιστρέψουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

Τιμή:
145,00 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
185,00 € μονόκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
2 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο Alexios 3*
2 πρωινά μπουφέ
φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
αρχηγός/συνοδός
Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :


Φωτογραφικό υλικό μέσα από το Website www.greektravelphotography.com
Σημείωση
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο