4ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΟΥΠΕΛ -ΚΕΡΚΙΝΗ - FairWorrld.gr

Fair World Travel
Μετάβαση στο περιεχόμενο
4ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΟΥΠΕΛ -ΚΕΡΚΙΝΗ- ΟΣΙΟΣ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΣ 24/02, 23/03, 14/04, 28/04, 02/06
4ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΟΥΠΕΛ -ΚΕΡΚΙΝΗ- ΟΣΙΟΣ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΣ 24/02, 23/03, 14/04, 28/04, 02/06
295.00€ /άτομο


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ  – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 07:00 από το Σύνταγμα με ενδιάμεσες στάσεις για τον καφέ μας. Άφιξη στην   γιορτινή Θεσ/νίκη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια θα επιστεφτούμε  τον Άγιο Δημήτριο, το Λευκό Πύργο, την πλατεία Αριστοτέλους, την Ροτόντα τέλος,  ένα πέρασμα από τα κάστρα και την Άνω Πόλη για να απολαύσουμε την θέα τον Θερμαικό . Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος . Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ :  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΡΑΜΑ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για την πανέμορφη Δράμα. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να επισκεφτούμε την  Ονειρούπολη. Θα ξαναγίνουμε και εμείς για λίγο παιδιά, θα γευτούμε τα όμορφα ζαχαρωτά των εορτών, θα βγάλουμε ωραίες φωτογραφίες και θα φωτογραφηθούμε με τους  Άγιο Βασίληδες. Φυσικά θα γνωρίσουμε και την πανέμορφη πόλη της Δράμας όπου θα έχουμε χρόνο όσοι επιθυμούν να γευματίσουν  Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Ελεύθερος  χρόνος.  Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  – ΡΟΥΠΕΛ- ΚΕΡΚΙΝΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Σιδηρόκαστρο,επίσκεψη στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της πόλης και συνεχίζουμε για τα επιβλητικά Οχυρά Ρούπελ για να δούμε και να ακούσουμε για την ιστορία και το πρωταγωνιστικό ρόλο στις μάχες και των 2 παγκοσμίων πολέμων  αυτής της σπουδαίας οχυρωματικής διάταξης κατά μήκος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων. Στη συνέχεια για το χωριό Κερκίνη όπου θα επισκεφτούμε τον σπουδαίο υδροβιότοπο και προαιρετικά θα περιηγηθούμε  με βάρκες στην ομώνυμη Λίμνη ενώ θα υπάρξει χρόνος και για το γεύμα μας.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος στη πόλη της Θεσσαλονίκης.Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η Μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΟΣΙΟΣ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον τάφο του Αγίου Παισίου για προσκύνημα. Φθάνουμε στην Σουρωτή και στη Μονή που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη. Στη Μονή θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Γέροντα Όσιου Παϊσίου, πνευματικού καθοδηγητή των μοναχών της Ιεράς Μονής Σουρωτής. Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης για ψώνια και καφεδάκι .Αναχώρηση για την επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις .Άφιξη στην Αθήνα και τέλος εκδρομής.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ   ΔΩΜΑΤΙΟ  295€
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ            105€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές  με πολυτελές πούλμαν
          Τρεις  διανυκτερεύσεις  ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
          Αρχηγός/συνοδός του  γραφείου μας
          Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ποτά, αχθοφορικά, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :

ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ     24/02/23

ΕΚΔΡΟΜΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ             23/03/23

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ                  14/04/23

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ              28/04/23

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ                       02/06/23
Φωτογραφικό υλικό μέσα από το Website www.greektravelphotography.com
Σημείωση
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο