ΑΘΗΝΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΒΕΡΓΙΝΑ -ΛΑΔΑΔΙΚΑ - FairWorrld.gr

Fair World Travel
Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΑΘΗΝΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΒΕΡΓΙΝΑ -ΛΑΔΑΔΙΚΑ- ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ. 4ημερη εκδρομή
4 ήμερη Εκδρομή!
ΑΘΗΝΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΒΕΡΓΙΝΑ -ΛΑΔΑΔΙΚΑ- ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ.
280.00€ /άτομο


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


1η ημέρα :
Αναχώρηση στις 06:00πμ  από ΠΕΙΡΑΙΆ 6.35 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρώτη στάση για καφέ και με ενδιάμεση στάση για φαγητό φτάνουμε στην ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Στολισμένη και πανέμορφη μας περιμένει να περάσουμε αξέχαστα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Προσκύνημα στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, περιήγηση της πόλης και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας** THE LUXURY GRAND HOTEL PALACE  5*****. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία της γιορτινής πόλης. Το βράδυ δείπνο ** πληρωμένο** σε πλούσιο μπουφέ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ. ** Όποιος θέλει να απολαύσει  μια νυχτερινή βόλτα στην Πόλη, από το ξενοδοχείο φεύγουν MINI BYS με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη

2η ημέρα :
Μετά το πρωινό μας  ξεκινάμε για  την  Βεργίνα την βασιλική πρωτεύουσα των Μακεδόνων. Θα δούμε τους Βασιλικούς Τάφους, την  χρυσή λάρνακα με τα αποτεφρωμένα απομεινάρια του Φίλιππου Β’ φέρει τον δεκαέξι ακτινών ήλιο, σύμβολο της Μακεδονίας. Το Άστρο της Βεργίνας, το οποίο είναι χαρακτηριστικό σύμβολο της Δυναστείας των  Φιλίππου Β΄ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, βρέθηκε με τις ανασκαφές που έφεραν στο φως το βασιλικό τάφο του πατέρα του. Οι 4 ακτίνες αντιπροσωπεύουν τα 4 στοιχεία της φύσης και οι υπόλοιπες 12 αντιπροσωπεύουν τους 12 Θεούς του Ολύμπου. Θαυμάστε το χρυσό στεφάνι βελανιδιάς που φόρεσε ο Φίλιππος Β΄ στην ταφική πυρά, στρατιωτικές πανοπλίες, διάφορα κτερίσματα, άλλους τάφους που ήρθαν στο φως και ένα μικρό ιερό, το Ηρώων. Στη συνέχεια απολαμβάνουμε το μεσημεριανό μας γεύμα σε εστιατόριο με ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις. Το απόγευμα παίρνουμε τον δρόμο τη επιστροφής για Θεσσαλονίκη.  Απόγευμα στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα έχουμε ΔΕΙΠΝΟ & ΡΕΒΕΓΙΟΝ  με μουσική, κέφι και χορό.** Πληρωμένο** .

3η ημέρα :
Πρωινό και στις 9:00 πμ αναχώρηση για ΣΟΥΡΩΤΗ όπου βρίσκετε η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Στην Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και ο τάφος του ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ (ΕΝΔΗΜΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ) . Ο Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ κοιμήθηκε εν Κυρίω στΙς12/7/1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου. Παραμονή για προσκύνημα. Επιστροφή στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ξενάγηση στα κάστρα και τα τείχη της πόλης, στην περίφημη Ροτόντα και την Καμάρα. Στην συνέχεια θα πάμε για φαγητό στα περίφημα ΛΑΛΑΔΙΚΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο** Πληρωμένο**. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

4η ημέρα :
Πρωινό και αναχώρηση στις 09:00 από το ξενοδοχείο  για  τον Λευκό Πύργο. Βόλτα , για να απολαύσουμε τον καφέ μας πριν  αποχαιρετήσουμε την όμορφη Θεσσαλονίκη. Στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής  με τις καλύτερες εντυπώσεις και  από αυτή την ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ εκδρομή μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 280  ΕΥΡΩ.****ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  +120 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.
• ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ & ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
• ΤΡΕΙΣ (3) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ THE LUXURY HOTE GRANT HOTEL PALACE  5 ***** ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
• ΤΡΙΑ (3 ) ΠΡΩΙΝΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΦΕ.
• ΤΡΙΑ (3) ΔΕΙΠΝΑ
•  ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
• ΚΑΛΥΨΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ * Tour Operator.
• Φ.Π.Α
• ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ
• ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ:180 ΕΥΡΩ
Το γραφείο έχει το δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή του προγράμματος εφόσον προκύψει κάποιο πρόβλημα  και ανεξάρτητο από την σαφή βούληση του γραφείου.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ, ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :


Φωτογραφικό υλικό μέσα από το Website www.greektravelphotography.com
Σημείωση

Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο