ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ –ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ-ΣΟΥΦΛΙ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ–ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΣΜΙΝΘΗ - FairWorrld.gr

Fair World Travel
Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ –ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ-ΣΟΥΦΛΙ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ–ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΣΜΙΝΘΗ-ΕΧΙΝΟΣ-ΞΑΝΘΗ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ–ΚΑΒΑΛΑ 03/02, 25/02, 17/03, 08/04
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ –ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ-ΣΟΥΦΛΙ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ–ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΣΜΙΝΘΗ-ΕΧΙΝΟΣ-ΞΑΝΘΗ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ–ΚΑΒΑΛΑ 03/02, 25/02, 17/03, 08/04
230.00€ /άτομο


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1Η ΗΜΕΡΑ :
Αναχώρηση 07:30 από το κέντρο της  Αθήνας με  ενδιάμεσες  στάσεις θα φτάσουμε  στην Αλεξανδρούπολη.  Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση  στα δωμάτια μας . Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ :
Πρωινό και επίσκεψη στο ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνετε από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Οι πετρώδεις λόφοι, τα ορεινά λιβάδια, τα πυκνά δάση πεύκου, βελανιδιάς και φυλλοβόλων , οι καταπράσινες κοιλάδες τα ποτάμια, οι ρεματιές και οι λιμνούλες , συνθέτουν την εικόνα της περιοχής με την ανεκτίμητη οικολογική αξία. Αφού μας γίνει η σχετική ενημέρωση θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε (προαιρετικά) με μικρό πουλμανάκι μέσα στο δάσος μέχρι το παρατηρητήριο. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στον ακριτικό νομό με επίσκεψη στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Επόμενος σταθμός το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, χτισμένο στη συμβολή Έβρου και Ερυθροπόταμου, δύο μόνο χιλιόμετρα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα και λίγο βορειότερα η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ η δεύτερη μετά την Αλεξανδρούπολη πόλη του νομού σε πληθυσμό. Η Νέα Ορεστιάδα είναι η νεότερη πόλη της Ελλάδας αφού ιδρύθηκε μόλις το 1923, από Έλληνες πρόσφυγες που κατάγονταν από την Αδριανούπολη και κυρίως από το προάστιό της Καραγάτς μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης. Επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη, Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ :
Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δυο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, αλλά και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην Αλεξανδρούπολη. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ :
Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή επίσκεψη στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Με ενδιάμεσες  στάσεις  άφιξη  στην Αθήνα .

ΤΙΜΗ: 230€ ΤΟ  ΑΤΟΜΟ ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ  ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΚΚΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ  ΠΟΥΛΜΑΝ
ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ  ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ  ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ  ΕΥΘΥΝΗΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ  ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ  ΧΩΡΟΥΣ, ΦΟΡΟΣ  ΔΙΑΜΟ0ΝΗΣ  , ΟΤΙ  ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΩΣ  ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ.


ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :

03/02/23, 25/02/23, 17/03/23, 08/04/23
Φωτογραφικό υλικό μέσα από το Website www.greektravelphotography.com
Σημείωση
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο